ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 08:17
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς για πρωθυπουργό και εξωτερική πολιτική: «Ο κ. Μητσοτάκης πληρώνει όσα έκανε επί ΣΥΡΙΖΑ»

17.11.2024 17:37

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς σημειώνοντας ότι «δεν δίνουμε λευκή επιταγή».

«Ποιος ξεχνά ότι όταν μίλησε η δική μας κυβέρνηση για επέκταση των χωρικών υδάτων στο Ιόνιο (Κοτζιάς 2018), έλεγαν ότι αυτό αποτελεί αποδοχή της τουρκικής πρακτικής, ενώ όταν η Ν.Δ. το υλοποίησε ως κυβέρνηση μιλούσαν για επέκταση των συνόρων της χώρας; Συνεπώς, όταν ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποίησε τη φράση «ο πατριωτισμός είναι το καταφύγιο των απατεώνων» του Σάμιουελ Τζόνσον, προφανώς κοιτούσε τον εαυτό του στον καθρέφτη.» 

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις στη ΝΔ, καταλήγει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στη βάση και των τελευταίων εξελίξεων, είναι προφανές ότι δεν θα δώσει λευκή επιταγή στον κ. Μητσοτάκη, ούτε θα συναινέσει ποτέ μέσα σε συνθήκες Ι.Χ. εξωτερικής πολιτικής. 

Τα θέματα εξωτερικής πολιτικής αφορούν την πατρίδα, τον λαό και το μέλλον του. Όχι τα εσωκομματικά της Ν.Δ. και τους χειρισμούς του κ. Μητσοτάκη».

Διαβάστε επίσης:

Διευθυντής του γραφείου Τύπου Σαμαρά: «Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον του» (Video)

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγελία για προσαγωγές μέσα στο ΕΜΠ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων

Φωτεινή Πιπιλή: «Καμένο» χαρτί και ηλικιακά ο Σαμαράς – «Δεν μπορεί να κάνει νέο κόμμα»

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.10.2025 08:15
Exit mobile version