Θεσσαλονίκη: «Τεράστιες οι ευθύνες στρατιωτικού νοσοκομείου», λέει ο δικηγόρος του 55χρονου αστυνομικού
Για τραγικές παραλείψεις και τεράστιες ευθύνες κάνει λόγο ο δικηγόρος του 55χρονου αστυνομικού που διαγνώστηκε με καρκίνο και του οποίου η βιοψία καθυστέρησε για ένα χρόνο από το στρατιωτικό νοσοκομείο 424.
Επισήμανε μάλιστα ότι το νοσοκομείο δεν εξέδωσε ούτε ένα δελτίο Τύπου για να δώσει εξηγήσεις.
«Αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν έχουν να πουν τίποτα απολύτως. Θεώρησαν ότι ήταν μία απλή σκωληκοειδίτιδα. Δεν ήταν μόνο ο γιατρός εκεί (στην ενημέρωση) αλλά και άλλοι γιατροί, και ο διευθυντής του νοσοκομείου. Κλασική αρχή της ιατρικής επιστήμης, είναι ότι δεν υπάρχει ασθένεια, υπάρχει ασθενής. Κάθε ασθενής είναι μία μοναδικότητα. Ας του έλεγαν πήγαινε έξω να κάνεις τη βιοψία, δεν προλαβαίνουμε».
Ο δικηγόρος, στη μήνυση που έχει υποβάλλει για λογαριασμό του πελάτη του ζητά να διερευνυθούν και άλλες περιπτώσεις βιοψιών που έχουν καθυστερήσει πέντε και έξι μήνες, ώστε να εξακριβωθεί αν αυτή η εγκληματική καθυστέρηση υπάρχει και σε άλλους ασθενείς.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλία: Σοβαρές καταστροφές λόγω των ισχυρών ανέμων – Ξηλώθηκε στέγη κλειστού γυμναστηρίου