search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.08.2025 18:43
MENU CLOSE

Κρήτη: Μαθητές κατέληξαν σε Κέντρο Υγείας μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

25.11.2024 11:51
alkool new

Μία ακόμα περίπτωση υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρχές της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν σε κέντρο διασκέδασης της Μεσαράς ένα σχολείο είχε οργανώσει την χοροεσπερίδα του.

Κάτω από άγνωστες, ακόμα, συνθήκες οι μαθητές κατάφεραν και προμηθεύτηκαν ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα τρεις ανήλικοι να το καταναλώσουν και να μεθύσουν.

Οι μαθητές, ηλικίας 14, 16 και 17 χρόνων, ένιωσαν έντονη ζαλάδα και αδιαθεσία εξαιτίας του ποτού με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Οι γιατροί περιέθαλψαν τους ανήλικους οι οποίοι, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

Παράλληλα, ενημερώθηκε και η αστυνομία που πήγε στο κέντρο διασκέδασης και συνέλαβε τον 52χρονο υπεύθυνο του καταστήματος.

Διαβάστε επίσης

Black Friday 2024: Την προσοχή των καταναλωτών εφιστά η ΕΕΚΕ της ΓΣΕΕ – Οι πέντε κανόνες (videos)

Μοσχάτο: Αναζητείται ο οδηγός ταξί που παρέσυρε την πρώην σύντροφό του με το αυτοκίνητο (video)

Πέθανε ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.08.2025 18:42