search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 14:05
MENU CLOSE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Έλενα Χριστοπούλου: «Της έχω δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες» (Video)

30.11.2024 13:23
papageorgioy-christopoyloy-new

Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις για την πρόσφατη διαμάχη που άνοιξε μεταξύ της ίδιας αλλά και της πρώην συνεργάτιδάς της, Έλενας Χριστοπούλου.

«Σχόλια υπάρχουν πάντα, δεν είναι κάτι που αυτό αλλάζει. Σχόλια για τη ζωή σου, σχόλια για την σχέση σου για τα πάντα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα για την επιστροφή του GNTM. Αν ήξερα κάτι, θα σας έπιανα και θα σας έλεγα: ελάτε να σας τα πω. Σίγουρα είναι ένα project που το έχω μέσα στην καρδιά μου. Από το My Style Rocks σίγουρα μου λείπουν ο Δημήτρης (Σκουλός) και ο Στέλιος (Κουδουνάρης)», απαντά σε σχετική ερώτηση του ρεπόρτερ.

«Όλοι οι άνθρωποι έχουμε αυτή την αρετή να συχωρούμε μέσα μας. Πολλές ευκαιρίες δίνεις και θα έπρεπε να δίνεις, αν προσπαθείς να το πας κάπου συγκεκριμένα έχω δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες και πραγματικά ό,τι είπα είναι ακριβώς αυτό που έχω να πω», τονίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ σχετικά με την Έλενα Χριστοπούλου επισήμανε: «Σχετικά με αυτό το θέμα ό,τι είχα να πω το έχω πει ήδη».

Διαβάστε επίσης:

Σάννυ Μπαλτζή – Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της: «Οι χτύποι στα ρολόγια σου σταμάτησαν απόψε» (Photo)

Επιχειρηματίας έφαγε live τη μπανάνα 6 εκατομμυρίων που αγόρασε σαν… έργο τέχνης από τον οίκο Sotheby’s

«Άρρωστη» Black Friday στις ΗΠΑ: Πάνω από 180 εκατ. πελάτες και οι καλύτερες προσφορές για MAGA, Συνωμοσιολόγους και Εξτρεμιστές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.10.2025 14:05