ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 14:32
MENU CLOSE

Μπουρδούμης για δίκη Φιλιππίδη: «Μπήκα πάρα πολύ δυνατά στην υπόθεση και στενοχώρησα ανθρώπους»

14.12.2024 15:05

Για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που βρίσκεται σε εξέλιξη μίλησε -μεταξύ άλλων- στην εκπομπή Weekenders του ΑΝΤ1 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Θέλω να πω κάτι για τους τίτλους που βάζουν οι δημοσιογράφοι στα σάιτ. Πολλές φορές πιάνονται από μία κουβέντα μέσα σε μία απάντηση και το απομονώνουν. Το καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα είναι καλό οι άνθρωποι που αρχίζουν και ρωτούν βάσει αυτών των τίτλων να μπούνε στη διαδικασία να ξέρουν τι έχω πει ακριβώς. Αυτό που έχω πει είναι πολύ ξεκάθαρο κι είπα αυτό που αισθανόμουν, ότι μπήκα πάρα πολύ δυνατά (σ.σ. στην υπόθεση) και στενοχώρησα ανθρώπους. Όταν παίρνεις μία θέση, υπάρχει και μία αντίδραση οπότε δεν είσαι αρεστός. Ίσως όλο αυτό το πάθος κι η κατάσταση στην οποία μπήκαμε όσοι βρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση, να με έφερε σε μία αντιπαράθεση με πολλούς ανθρώπους του χώρου», πρόσθεσε.

 «Η ουσία, όμως, που είναι και το κέντρο της στάσης μου κι όλων των ανθρώπων που είμαστε σε αυτήν την κατάσταση, είναι ότι καλώς έχουν γίνει τα πράγματα για να υπάρχει ένα μήνυμα και στο κομμάτι της δουλειάς και στην κοινωνία. Το βλέπουμε ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει και μιλάνε», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στα social media με την Μαντόνα – Έφτιαξε AI φωτογραφίες όπου είναι αγκαλιά με τον Πάπα

Θύμα απάτης η Τζένη Χειλουδάκη: «Μου “έφαγε” 15.000 ευρώ διαδικτυακή φίλη που αποδείχτηκε σεσημασμένη» (Video)

Αντίνοος Αλμπάνης για Πόπη Διαμαντάκου: «Είναι μίζερο όλο αυτό, υποτιμάμε για να νιώσουμε καλύτερα» (Video)

ΚΥΡΙΑΚΗ 10.08.2025 14:31
Exit mobile version