Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες UNRWA πρέπει «να διακόψει τις επιχειρήσεις της στην Ιερουσαλήμ και να εκκενώσει όλες τις εγκαταστάσεις της στην πόλη» μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, διαμήνυσε ο Ισραηλινός πρεσβευτής στον Οργανισμό, με επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα Αντόνιο Γκουτέρες.
Ο νόμος που απαγορεύει τη λειτουργία του Γραφείου Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες (UNRWA) θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιανουαρίου.
Το Ισραήλ έχει προσαρτήσει την Ανατολική Ιερουσαλήμ, αλλά αυτή η προσάρτηση δεν αναγνωρίζεται διεθνώς.
Διαβάστε επίσης:
ΗΠΑ: Δεκάδες οργανώσεις και ιδρύματα ζητούν να μην επικυρωθεί ο διορισμός του Κένεντι Τζούνιορ
Τουρκία: 14 συλλήψεις για την φωτιά σε ξενοδοχείο χιονοδρομικού κέντρου όπου σκοτώθηκαν 78 άνθρωποι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.