ΣΑΒΒΑΤΟ 26.07.2025 02:14
MENU CLOSE

Κουτσούμπας από Σέρρες για Τέμπη: Αγώνας μέχρι να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι

26.01.2025 14:42

Στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες για να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη για το έγκλημα των Τεμπών, παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας.

«Πρέπει να αποκαλυφθούν όλοι οι υπεύθυνοι. Πρέπει να αποκαλυφθούν αυτοί που σφράγισαν τον τόπο του εγκλήματος, προσπαθώντας να συγκαλύψουν αυτό το έγκλημα, να αποκαλυφθούν γιατί καθυστέρησαν και εξαφανίστηκαν αποδεικτικά στοιχεία όπως ήταν το βιντεοληπτικό υλικό, όπως ήταν άλλα αποδεικτικά στοιχεία, κρίσιμα γι’ αυτήν την τραγωδία, γι’ αυτό το τεράστιο έγκλημα. Πρέπει να απολογηθούν οι υπεύθυνοι. Θα πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί να τιμωρηθούν γι’ αυτό το μεγάλο έγκλημα που έκαναν στον ελληνικό λαό, στην ελληνική νεολαία, έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοιες τραγωδίες, τέτοια εγκλήματα» τόνισε.

«Σε αυτό το μετερίζι θα είμαστε μπροστά όλος ο λαός, όλη η νεολαία ενωμένοι στον αγώνα μέχρι να τιμωρηθούν οι πραγματικοί ένοχοι είτε είναι στην κυβέρνηση είτε στον κρατικό μηχανισμό, οποιοσδήποτε έχει την οποιαδήποτε ευθύνη γι’ αυτή την τραγωδία», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Σβίγκου: «Το Συνέδριο του Μαΐου σηματοδοτεί την επανεκκίνηση και τη νέα σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ»

Μητσοτάκης: Τρία μεγάλα επενδυτικά σχέδια δίνουν σημαντική ώθηση στην ελληνική οικονομία

Πολύ κακό για το τίποτα

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.07.2025 01:00
Exit mobile version