Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο νοσοκομείο βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/2 ο Αντώνης Σρόιτερ, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό με φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας του, φαίνεται πως δεν είναι κάτι ιδιαίτερα σοβαρό αφού το ίδιο απόγευμα θα βρίσκεται κανονικά στο πόστο του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
«Το πρωί χειρουργείο, το απόγευμα δελτίο» έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ στη φωτογραφία που μοιράστηκε από το κρεβάτι του νοσοκομείου.
Διαβάστε επίσης:
Λουκία Παπαδάκη: «Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο με την πολιτική ορθότητα» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.