search
ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 05:45
MENU CLOSE

Ακινητοποιήθηκε τρένο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα – Οι επιβάτες κατέβηκαν στο Λιανοκλάδι και αναχώρησαν ξανά με… 99 λεπτά καθυστέρηση

27.02.2025 23:12
apergia-trena-new

Διακοπή σημειώθηκε σε δρομολόγιο του σιδηροδρομικού συρμού που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Λόγω μηχανικού προβλήματος, ο συρμός σταμάτησε στο Λιανοκλάδι, όπου αποβιβάστηκαν αναγκαστικά οι επιβαίνοντες.

Σύμφωνα με την Hellenic Train, ελήφθησαν άμεσα τα μέτρα για την επίλυση του προβλήματος και η αμαξοστοιχία συνέχισε στον προορισμό της με 99 λεπτά καθυστέρηση.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις αποζημιώσεις, οι επιβάτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα  https://www.hellenictrain.gr/apozimioseis.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Φοιτητές ύψωσαν πανό στην μνήμη των 57 νεκρών των Τεμπών (Photos/Videos)

Κοζάνη: Μηχανοκίνητη πορεία αγροτών στη μνήμη των θυμάτων

Λάρισα: Οι φοιτητές Ιατρικής απέκλεισαν για 57 λεπτά τις γραμμές του τρένου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16.08.2025 00:27