Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το αίτημα για παραίτηση της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη διατήρησε στη δημόσια συζήτηση ο Σωκράτης Φάμελλος την επομένη των μαζικών συλλαλητηρίων για την τραγωδία στα Τέμπη.
«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να υπακούσουν στο πάνδημο μήνυμα των πολιτών και να παραιτηθούν άμεσα» επανέλαβε ο Σωκράτης Φάμελλος σε ανάρτησή του, θεωρώντας πως έχει λήξει η διορία της παρούσας κυβέρνησης.
«Δεν πάει άλλο» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι «24 ώρες μετά τις ιστορικές κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, μάταια ανέμεναν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αναλάμβανε τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών και το σχέδιο συγκάλυψης».
Αντιθέτως κατά τον κ. Φάμελλο, ο πρωθυπουργός «υποτιμά τη φωνή του λαού», με συνέπεια να προκύπτει «ακόμα ένα πρόβλημα Δημοκρατίας στη χώρα μας».
Διαβάστε επίσης:
Κατσιματίδης κατά Γεραπετρίτη: «Δεν πρέπει να θυσιάζουμε τις Αρχές μας εξαιτίας προσωπικών διαφορών»
Το αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Μητσοτάκη κι εκλογές και το «καμπανάκι» από Πολάκη
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.