Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Νέα ανάρτηση για να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν συλλυπητήρια για την απώλεια του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιού τους, Αλέξη Κούγια, έκανε η Εύη Βατίδου το βράδυ του Σαββάτου.
«Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς, Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τα ειλικρινή σας συλλυπητήρια και την υποστήριξή σας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η απώλεια του Αλέξη είναι μεγάλη δοκιμασία για εμάς, αλλά η αγάπη και η αλληλεγγύη που μας δείχνετε μας δίνει κουράγιο και δύναμη. Ευχαριστώ. Με εκτίμηση, Εύη Βατίδου», έγραψε.
Ο ποινικολόγος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.
Την ασθένειά του είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος, με την εικόνα του στις αρχές του Ιανουαρίου να προκαλεί έντονη ανησυχία, καθώς ο ποινικολόγος ήταν εμφανώς καταβεβλημένος.
Διαβάστε επίσης:
Ορέστης Τζιόβας: «Στην κρατική βία και στη βία της εξουσίας θα απαντάμε με βία» (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.