Αλέξης Κούγιας: Οι πληροφορίες για τη διαθήκη και τους κληρονόμους του - «Η περιουσία μου ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια ευρώ» έλεγε ο ίδιος
Δύσκολες ώρες περνούν τα παιδιά, οι στενοί συνεργάτες και οι φίλοι του Αλέξη Κούγια λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, με το βάρος να είναι αβάσταχτο ιδίως για τα παιδιά του, Χρίστο και Μάιρα.
Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» τα δύο του παιδιά φέρονται να είναι οι μοναδικοί κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του Αλέξη Κούγια για την οποία ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξη του αναφορικά με την οικονομική του κατάσταση:
«Έχω περιουσία που ξεπερνάει τα 50 εκατ. ευρώ. Έχω 28 ακίνητα στην Αθήνα, στη Μύκονο, στην Κρήτη, στους Οθωνούς, στο Μεγανήσι ενώ έχω και 12 αυτοκίνητα. Τα απέκτησα από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια και δεν είχαμε ούτε ρουλεμάν για πατίνι».
Ανάμεσα σε αυτά είναι γνωστά το σπίτι του Αλέξη Κούγια στη Βουλιαγμένη, η εξοχική κατοικία στη Μύκονο, άλλη μια στην Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.
«Είμαστε οι μοναδικοί κληρονόμοι»
Ο Χρίστος Κούγιας ετοιμάζεται να αναλάβει από την επόμενη χρονιά το δικηγορικό γραφείο του πατέρα του ενώ για την ώρα η οικογένεια του δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη της διαθήκης.
Όπως τόνιζε σε συγγενικό του πρόσωπο ο Χρίστος Κούγιας λίγα 24ωρα μετά το τελευταίο ανατίο στον πατέρα του, αυτό είναι το θέμα που αφορά καθαρά την οικογένεια και κανέναν άλλο, ειδικά τα κανάλια και τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Θεωρείται απίθανο ο άνθρωπος που υπολόγιζε με σχολαστική λεπτομέρεια τα πάντα στη ζωή του εντός και εκτός δικαστηρίων, να μην είχε συντάξει διαθήκη, ειδικά από τη στιγμή που ήρθε αντιμέτωπος με καρκίνο.
Όπως έχουν ξεκαθαρίσει σε συζητήσεις με πολύ δικά τους πρόσωπα ο Χρίστος και η Μάιρα Κούγια, «είμαστε οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του πατέρα μας».
Διαβάστε επίσης:
Η εγκυμονούσα Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το viral video στο TikTok
Πιρς Μπρόσναν: «Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ πρέπει να είναι Βρετανός»