Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν ακόμη συμφωνήσει για μια πιθανή τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την Πέμπτη ο σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Κρεμλίνου Γιούρι Ουσάκοφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Ανέφερε ότι ο Ουσάκοφ είπε ότι το Κρεμλίνο δεν αναμένει ότι ο Πούτιν θα μιλήσει με τον Τραμπ την Πέμπτη.
Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, ο πρόεδρος Πούτιν θα συναντηθεί κεκλεισμένων των θυρών με τον αμερικανό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ και δεν θα γίνουν δηλώσεις μετά το πέρας της σύσκεψης.
Διαβάστε επίσης:
Η Μελόνι «σπάει» την «Συμμαχία των Προθύμων» της Βρετανίας
«Όχι» από Κρεμλίνο στην πρόταση εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Οι Ουκρανοί θα ανασυνταχθούν»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.