ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 23:28
MENU CLOSE

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του Κιρ Στάρμερ

18.03.2025 16:32

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Κιρ Στάρμερ.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός επανέλαβε τη θέση της Ελλάδας υπέρ μιας δίκαιης και βιώσιμης ειρήνης στην Ουκρανία.

Επίσης επισήμανε ότι η αμερικανο-ουκρανική πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών είναι ένα θετικό βήμα, τόνισε ότι η Ρωσία πρέπει να ανταποκριθεί και εξέφρασε την ελπίδα οι αμερικανικές και ευρωπαϊκές προσπάθειες να οδηγήσουν στην επίτευξη ειρήνης.

Διαβάστε επίσης:

Κινήθηκαν «διαδικασίες» για τον δήμαρχο ανατολικής Μάνης που «έστεψε» πρίγκιπα τον Παύλο Ντε Γκρες – «Άδειασμα» από τον Σπανάκη

Public Issue: Οι νέοι πρωτοστατούν για τα Τέμπη – 9 στους 10 βλέπουν συγκάλυψη και ζητούν παραιτήσεις – 82% επικροτούν την Καρυστιανού     

Μητσοτάκης από υπ. Μεταφορών: «Πρέπει να κινηθούμε πιο γρήγορα για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου» (video)

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 23:27
Exit mobile version