Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ευχάριστα νέα για το 3χρονο αγόρι από το Αργοστόλι Κεφαλονιάς καθώς αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο.
Το μικρό αγοράκι σώθηκε χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών στη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειάς του στο Αργοστόλι και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο είτε της Αθήνας, είτε της Πάτρας.
Στο Ρίο οι γιατροί έδωσαν μεγάλο αγώνα και το παιδί που υπέστη διπλό θερμικό έγκαυμα στους πνεύμονες εξαιτίας του καπνού που είχε εισπνεύσει, αποδείχθηκε… σκληρό καρύδι.
Ο μικρός αποσωληνώθηκε και τα χαμόγελα επέστρεψαν στα χείλη των γονέων του. Θα παραμείνει ωστόσο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς έχει ακόμα ανάγκη σε οξυγόνο, αλλά τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα.
«Περιμένουμε να τον πάρουμε αγκαλίτσα!», είπε στο Star η μητέρα του που είναι σαφώς πιο αισιόδοξη πλέον.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων, κ. Ηλιάδη, που ήταν εκείνος που παρέλαβε το παιδί όταν έφτασε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, ο 3χρονος μόλις συνήλθε ζήτησε αμέσως την μητέρα του.
Διαβάστε επίσης:
Βόλος: Άνδρας έπεσε από μεγάλο ύψος – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.