Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Η Εθνική Τράπεζα προχωρά στη διανομή μερίσματος ύψους 405 εκατ. ευρώ, ή 0,44 ευρώ ανά μετοχή, στους μετόχους της, ενώ ταυτόχρονα θα καταβληθεί bonus έως 25 εκατ. ευρώ σε περίπου 3.500 εργαζομένους βάσει αυστηρών κριτηρίων επίδοσης.
Παράλληλα, εγκρίθηκε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών συνολικού ύψους 194 εκατ. ευρώ, στοχεύοντας στην ενίσχυση της επενδυτικής ελκυστικότητας και τη στήριξη της τιμής της μετοχής.
Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου, με την Εθνική Τράπεζα να επισπεύδει τη διαδικασία, ακολουθώντας την πρόσφατη απόφαση της Eurobank και της Alpha Bank για αντίστοιχη ημερομηνία συνέλευσης.
Αναλυτικά, τα θέματα της Συνέλευσης περιλαμβάνουν:
Διαβάστε επίσης:
Ο «Μεγάλος Αδερφός» μπαίνει στα σπίτια μας – και δεν ψάχνει για φως, αλλά για τετραγωνικά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.