Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Από τις 8 Μαΐου για λίγες παραστάσεις στο θέατρο «Μεταξουργείο» παίζεται η παράσταση με τίτλο «Μνήμη θολή».
Η συγγραφέας, σκηνοθέτρια και ηθοποιός με την αφορμή αυτή μίλησε στο topontiki.gr.
Αναφέρθηκε στην υπόθεση του έργου και τους λόγους που την ενέπνευσαν για να το γράψει. Είναι ένα έργο για την απώλεια της μνήμης και τη σημασία της αγάπης.
Ένα ζευγάρι. Μετά από 40 χρόνια κοινής ζωής, η γυναίκα αρρωσταίνει από άνοια. Ο άντρας αναγκάζεται να την κλείσει σε κλινική και τότε μια τεράστια ανατροπή συμβαίνει στη ζωή τους. Εκείνη το σκάει και χάνεται στους δρόμους. Εκεί, εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συνάντησης, βρίσκει το καταφύγιο και την ασφάλεια που δεν μπορούσε να της προσφέρει, ούτε το σπίτι της και βέβαια ούτε η κλινική.
Επίσης μίλησε για τα προσεχή σχέδια του θεάτρου της και τις δραστηριότητες του.
Διαβάστε επίσης
Podcast – Ταξιδεύοντας με τον Βασίλη Κεχαγιά: Στην Ευρώπη με μια νταλίκα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.