search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 03:06
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Μεθυσμένος Βρετανός επιτέθηκε στη σύζυγό του με το που προσγειώθηκαν στην αεροδρόμιο

21.05.2025 12:22
kazantzakis new

Άδοξα τέλειωσαν οι διακοπές στην Κρήτη για ένα ζευγάρι από την Βρετανία.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος μαζί με την 43χρονη σύζυγό του έφτασαν στην Κρήτη με πτήση από το Μάντσεστερ.

Ο 44χρονος είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ και άρχισε στο χώρο του αεροδρομίου να φωνάζει, να απειλεί και να συμπεριφέρεται άσχημα στην 43χρονη.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 44χρονο ενώ η σύζυγός του, εμφανώς εκνευρισμένη και απογοητευμένη, πήρε την επόμενη πτήση για Λονδίνο και αναχώρησε από την Κρήτη.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Γαλανός: Βουβός θρήνος στο τελευταίο «αντίο» (Video/Photos)

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρισα: ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή στο κέντρο της πόλης – Ένας τραυματίας

Γλυκά Νερά: Ανήλικος συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό του 48χρονου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:55