Η Εθνική Τράπεζα επεκτείνει το φυσικό της δίκτυο με νέο σύγχρονο κατάστημα στο Χαϊδάρι
Τη στρατηγική της για ενίσχυση της φυσικής παρουσίας της σε κομβικές περιοχές συνεχίζει η Εθνική Τράπεζα, εγκαινιάζοντας ένα νέο, σύγχρονο κατάστημα στον Δήμο Χαϊδαρίου. Με στόχο την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων στη Δυτική Αττική, η Τράπεζα επενδύει σε ένα σύγχρονο τραπεζικό περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.
Κατά την τελετή εγκαινίων, το παρών έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, Παύλος Μυλωνάς, η Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Χριστίνα Θεοφιλίδη, καθώς και η Γενική Διευθύντρια Δικτύου, Αναστασία Ναζίδου. Η παρουσία της ηγεσίας της Τράπεζας υπογραμμίζει τη σημασία που αποδίδεται στη φυσική σχέση με τον πελάτη και την άμεση επικοινωνία, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των ψηφιακών δυνατοτήτων.
Η διοίκηση της Τράπεζας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη του νέου καταστήματος, αναλύοντας τις προοπτικές για την περαιτέρω ενίσχυση των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων της περιοχής. Ταυτόχρονα, έγινε εκτενής αναφορά στον ρόλο που διαδραματίζουν σήμερα τα τραπεζικά προϊόντα και οι υπηρεσίες στην ενίσχυση των νοικοκυριών και των ατομικών πελατών.
Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να δίνει έμφαση στην ενίσχυση της εμπειρίας του πελάτη, επενδύοντας τόσο στην αναβάθμιση του φυσικού της δικτύου όσο και στην τεχνολογική ανανέωση των υποδομών της. Στο πλαίσιο αυτό, δίνεται ιδιαίτερη σημασία και στη συνεχή επέκταση και εκσυγχρονισμό του δικτύου των ΑΤΜ – του μεγαλύτερου τραπεζικού δικτύου της χώρας – με στόχο την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.
Με το νέο κατάστημα στο Χαϊδάρι, η Εθνική Τράπεζα αποδεικνύει στην πράξη ότι η φυσική τραπεζική παρουσία, όταν συνοδεύεται από τεχνογνωσία, επένδυση και ανθρώπινη προσέγγιση, εξακολουθεί να αποτελεί πυλώνα εμπιστοσύνης για τους πολίτες και τους επαγγελματίες.
Διαβάστε επίσης
PREMIA Properties: Αύξηση εσόδων και υπερδιπλασιασμός λειτουργικής κερδοφορίας στο τρίμηνο
Σωληνουργεία Κορίνθου: Ενισχύει την παρουσία της στην Ιταλία με τον αγωγό Adriatica
ASCompany: Ισχυρή ανάπτυξη, μηδενικός δανεισμός και προτεινόμενο μέρισμα 0,17 ευρώ για το 2024