ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 23:11
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Σύλληψη μητέρας για κακοποίηση της 7χρονης κόρης της - Τι είπε η ανήλικη στη δασκάλα της

27.05.2025 12:27

Στη σύλληψη της μητέρας ενός 7χρονου κοριτσιού προχώρησαν αστυνομικοί στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά από αναφορά για κακοποίηση που υπέβαλε η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου στο οποίο φοιτά η ανήλικη.

Η δασκάλα ανέφερε το περιστατικό στη διευθύντρια του σχολείου, η οποία αμέσως ειδοποίησε τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες.

Κατόπιν προανάκρισης και με βάση τη μαρτυρία του παιδιού, οι γονείς της 7χρονης οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η μητέρα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του.

Η 7χρονη μεταφέρθηκε στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου φιλοξενείται προσωρινά.

Διαβάστε επίσης:

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε η πρώην δημοσιογράφος με τα «μαϊμού» εισιτήρια για το Άμπου Ντάμπι

Ρέθυμνο: Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων – Ανετράπη όχημα, τραυματίστηκαν δύο τουρίστριες (Photos)

Καραστάθης και Παπαδόπουλος για τα 4,8 Ρίχτερ στον Κορινθιακό: Μας προβληματίζει ότι δεν έχουμε ακόμα μετασεισμική ακολουθία

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.09.2025 23:09
Exit mobile version