Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με πολύ θετικό τρόπο άνοιξε η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στη Λειψία για τον Λευτέρη Πετρούνια.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πραγματοποίησε μια φοβερή εμφάνιση στον προκριματικό, τερμάτισε με την κορυφαία επίδοση και εξασφάλισε μία θέση στον τελικό των κρίκων, όπου θα διεκδικήσει το 8ο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του,
Ο Πετρούνιας παρουσίασε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, με το οποίο συγκέντρωσε 14,700 στη βαθμολογία. Το πρόγραμμα που εκτέλεσε είχε συντελεστή δυσκολίας 5,700, ενώ στον τομέα της εκτέλεσης βαθμολογήθηκε με 9,000.
Πλέον, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα περιμένει τη διεξαγωγή του τρίτου προκριματικού ομίλου, στον οποίο θα συμμετάσχουν οι κυριότεροι ανταγωνιστές του, για να μάθει τα ονόματα των υπόλοιπων επτά φιναλίστ του τελικού της Παρασκευής (30 Μαΐου).
Διαβάστε επίσης:
Θρήνος στην Αργεντινή και για τον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο θρυλικός Χουάν Ραμόν Βερόν
Ο Λαμίν Γιαμάλ για 5 ακόμη χρόνια στην Μπαρτσελόνα
Ποια θα είναι η τυχερή ομάδα που θα αποκτήσει τον Ρονάλντο;
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.