Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Λίγο μετά τις 12:30 ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητηθούν οι λύσεις που προσφέρονται για την πρόταση της Προανακριτικής μετά την άρνηση της Νέας Αριστεράς να την υπογράψει λόγω Μητσοτάκη.
Στις 17:00 συνεδριάζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ένα ενδεχόμενο που έχει αναδειχθεί κ φαίνεται να διχάζει τα στελέχη, είναι η πρόταση να κατατεθεί με υπογραφές βουλευτών από το Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη. Άλλα στελέχη εμφανίζονται ενθέρμως κατά, άλλοι είναι ανοιχτοί σε αυτό το ενδεχόμενο.
Τα ενδεχόμενα για το πώς θα κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ως εξής:
Το τελευταίο μοιάζει δύσκολο πάντως καθώς θα αποτυπώνει το αδιέξοδο του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει την προτασή του για την οποία, όπως λένε στελέχη, εργάστηκε επιμελώς επί έναν μήνα.
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.