search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 02:10
MENU CLOSE

Στη Βουλγαρία φέρονται να διέφυγαν οι συνεργοί του Τούρκου που πυροβόλησε μέλος της ΕΥΠ – Την Τετάρτη η απολογία του

01.06.2025 19:38
tourkos-mafiozos-dikastiria

Συνεργάσιμος με την αστυνομία φέρεται να είναι ο 48χρονος Τούρκος που συνελήφθη στα ορεινά της Ροδόπης για την υπόθεση πυροβολισμών κατά στελέχους της ΕΥΠ.

Ο Τούρκος πήρε σήμερα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ωστόσο δείχνει μέχρι στιγμής διαθέσιμος να συνεργαστεί με τις αρχές.

Ο κρατούμενος, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται να φοβόταν πως είχε γίνει στόχος αντίπαλης συμμορίας της τουρκικής μαφίας, ως αντίποινα για την δολοφονία άλλου Τούρκου στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Προσπάθησε να διαφύγει στη Βουλγαρία, κάτι που δεν κατάφερε, σε αντίθεση με τους δύο συνεργούς του, οι οποίοι έχουν καταφέρει να περάσουν τα σύνορα. Η Βουλγαρία δεν είναι τυχαία επιλογή καθώς εκεί υπάρχει «παράρτημα» των Τούρκων μαφιόζων, ενώ κατά πληροφορίες του Alpha, εκεί γίνεται από τους ίδιους παράνομη παραγωγή ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα χαπιών ecstasy τα οποία διοχετεύουν στην αγορά.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Νέο περιστατικό με πτώση σοβάδων από μπαλκόνι – Αυτή τη φορά δεν τραυματίστηκε κανείς

Οργή του πατέρα της Κυριακή Γρίβα για τον δολοφόνο της: «Την έσφαξε και ενάμιση χρόνο μετά ζητάει συγνώμη;» (video)

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο και τον Μάιο: 14 νεκροί και 668 τραυματίες μόνο στην Αττική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.07.2025 01:15