Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Όπως είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, η Μαρία Συρεγγέλα παραιτήθηκε από γραμματέας της ΝΔ και επικρατέστερος διάδοχός της είναι ο Κώστας Σκρέκας.
Ωστόσο, φαίνεται ότι το όνομα του βουλευτή Τρικάλων δεν ήταν το μοναδικό που «έπεσε στο τραπέζι»: οι πληροφορίες λένε ότι «έπαιξε» ο γενικός διευθυντής της ΝΔ, Γιώργος Σμυρλής, αλλά και βουλευτές όπως η Ζέττα Μακρή και ο Βασίλης Σπανάκης.
Τελικά η… μπίλια έκατσε στο όνομα του Κώστα Σκρέκα, ο οποίος σύντομα θα αναλάβει καθήκοντα.
Διαβάστε επίσης
Τέμπη: Το είδαμε κι αυτό – Γεωργιάδης αποθεώνει Πλακιά για τις αναρτήσεις κατά Καρυστιανού (Video)
ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία, για τελευταία φορά με την παρούσα σύνθεση, εν όψει του Συνεδρίου
ΑΔΑΕ: To «ευχαριστώ» του Χρήστου Ράμμου μετά την παραίτηση
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.