Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Την ανησυχία της για τις επιπτώσεις των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή στον ελληνικό τουρισμό, εξέφρασε σήμερα η αρμόδια υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξη της στο ΣΚΑΙ.
Συγκεκριμένα, η κα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι η χώρα μας παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή αλλά εξήγησε ότι είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει επίπτωση στον τουρισμό.
«Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε διαχειριστεί αρκετές γεωπολιτικές κρίσεις και ο ελληνικός τουρισμός έχει δοκιμαστεί και έχει αποδείξει ότι είναι ανθεκτικός και ανταγωνιστικός» ανέφερε.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν μειωθεί η τουριστική κίνηση από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, ιδίως το Ισραήλ, στην Ελλάδα θα επηρεαστεί ο τουρισμός της χώρας, η υπουργός απάντησε: «θα δούμε άμεσες επιπτώσεις, πάντως μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων».
Διαβάστε επίσης
Σπίτι μου ΙΙ: Αύξηση εγκρίσεων των στεγαστικών δανείων το 2024 – Αγγίζουν το ποσό των 1,8 δισ. ευρώ
Λειτουργικό ηλεκτρονικό εισιτήριο
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.