Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ποινή φυλάκισης ενός έτους χωρίς αναστολή, επέβαλλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας σε 40χρονο, ο οποίος την Παρασκευή το μεσημέρι, ξυλοκόπησε άγρια στη μέση του δρόμου την 35χρονη σύντροφό του.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Αγίας Παρασκευής στα Γαλανέικα Λαμίας και ο δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, τη χτύπησε με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και στα πλευρά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.
Η σύλληψη του δράστη έγινε το Σάββατο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και την Κυριακή οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.
Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ήταν της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απειλής και κρίθηκε ένοχος για την 1η κατηγορία, ενώ η δεύτερη κατηγορία κρίθηκε απαράδεκτη ελλείψει παραβόλου.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς η έφεσή του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.
Διαβάστε επίσης:
Ηλεία: Κρουαζιερόπλοιο γύρισε πίσω στο λιμάνι στο Κατάκολο μετά από ανακοπή τουρίστα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.