search
ΠΕΜΠΤΗ 03.07.2025 23:41
MENU CLOSE

Το πρωινό Μητσοτάκη με Μέρκελ σε πιο… χαλαρό κλίμα μετά τις διαφωνίες του 2021

03.07.2025 10:54
mitsotakis-merkel

Μετά την αποθέωση (ασυνήθιστη εικόνα για την ίδια αν αναλογιστεί κανείς το πώς την αντιμετώπιζε ο μέσος Έλληνας στην κρίση, όταν και ήταν καγκελάριος) στο Ιδρυμα Νιάρχος, η Ανγκελα Μέρκελ πέρασε το σημερινό πρωινό της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πρώην Γερμανίδα καγκελάριος επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό στην οικία του.

Ο Κ. Μητσοτάκης και η Μέρκελ συζήτησαν κυρίως για τις τρέχουσες εξελίξεις σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή, μία ημέρα μετά την 90λεπτη αποκαλυπτική συνέντευξή της στο Ιδρυμα Νιάρχος.

Να σημειωθεί πως προ 4ετιας, στην τελευταία της επίσκεψη στην Αθήνα, είχε δειπνήσει με τον πρωθυπουργό, με τον οποίο δεν είχαν κρύψει ότι διαφωνούν σε αρκετά πράγματα. 

Στην συνέντευξη Τύπου που είχαν παραχωρήσει από κοινού μάλιστα, ο πρωθυπουργός είχε πετάξει «καρφιά» κατά της καγκελάριου για τη στάση της χώρας της κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, αλλά και για τα ελληνοτουρκικά. Το κλίμα αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο χαλαρό βεβαίως. 

Διαβάστε επίσης:

Θύελλα στο Μαξίμου για τον αιφνιδιασμό από τους διαλόγους – Άγνοια ή εσκεμμένη απόκρυψη;

Νέα Δημοκρατία: Για όλα φταίει ο… σταυρός

Στις 9 Ιουλίου η ακρόαση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ από την αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 03.07.2025 23:39