search
ΣΑΒΒΑΤΟ 05.07.2025 20:54
MENU CLOSE

Ζούκερμπεργκ: Σερφάρει ντυμένος φουσκωτός αετός – «Είναι αυτό το πιο χαζό πράγμα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα;» (Video)

05.07.2025 19:01
zuckerberg_4h_iouliou_1200x798

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζουκερμπεργκ, συνέχισε και φέτος την ιδιότυπη παράδοσή του για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο κάνει wake surfing με ενδυμασία εμπνευσμένη από την αμερικανική σημαία και τον αετό, το πουλί-σύμβολο των ΗΠΑ.

Στο σύντομο κλιπ ο Ζούκερμπεργκ φαίνεται να κάνει wake surfing φορώντας μια φουσκωτή στολή με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας υπό τους ήχους του τραγουδίου «America! F**k Yeah!» από την ταινία «Team America: World Police».

«Είναι αυτό το πιο χαζό πράγμα που έχουμε κάνει μέχρι τώρα;», ακούγεται να λέει γελώντας, πριν συνεχίσει να ισορροπεί στα κύματα.

Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη σε μια σειρά από πατριωτικές εμφανίσεις του επικεφαλής της Meta την ημέρα της εθνικής γιορτής.

Την προηγούμενη χρονιά, είχε εμφανιστεί με σμόκιν, κρατώντας μπίρα στο ένα χέρι και την αμερικανική σημαία στο άλλο, ενώ έκανε σερφ ακούγοντας το «Born in the U.S.A.» του Bruce Springsteen.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκτόνησε ο Young Noble των Outlawz – Η ανάρτηση του Snoop Dogg και η συνεργασία του με τον Tupac

Οικογενειακή βόλτα στα Χανιά για την οικογένεια Αντετοκούνμπο

Μάρα Δαρμουσλή: «Είχα μείνει 47 κιλά, δεν μπορούσα να σταθώ όρθια, δεν άντεχα το φως του ήλιου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05.07.2025 20:44