Ρόδος: Έφοδος για αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές για συναυλία του Αργυρού
Αυθαίρετες και παράνομες κατασκευές σε δημόσιο χώρο διαπίστωσε η Κτηματική υπηρεσία Ρόδου η οποία πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο σε χώρο του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου όπου πρόκειται να πραγματοποιηθεί συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού το Σάββατο 26 Ιουλίου.
Η κατασκευή δεν είναι σταθερή. Είναι μετακινούμενη αλλά βαριά και για την απομάκρυνσή της ζητήθηκε ήδη από τους ελεγκτές της Κτηματικής υπηρεσίας η συνδρομή του δήμου για να απομακρυνθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος από τον διοργανωτή της εκδήλωσης είναι ποινικό αδίκημα και όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες του protothema.gr, για την κατάληψη του συγκεκριμένου χώρου οι διοργανωτές δεν ζήτησαν από κανέναν άδεια και δεν πήραν παραχώρηση ούτε άδεια από κανέναν!
Για τον λόγο αυτό η Κτηματική Ρόδου ζήτησε εγγράφως από την αστυνομία την άμεση επέμβαση της, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.
Διαβάστε επίσης:
Νόρα Βαλσάμη: «Δεν έχω λεφτά, παίρνω 500 ευρώ – Δεν φτάνουν ούτε για να πάρω νερά και καφέδες»