Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στην Σκιάθο για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ωστόσο βρήκε χρόνο για να ποζάρει σε πισίνα με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Την Τρίτη 29 Ιουλίου, ο τραγουδιστής πρόκειται να εμφανιστεί στο Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συναυλίας του.
Μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε τη Δευτέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε ότι έφτασε λίγο νωρίτερα στον προορισμό του, απολαμβάνοντας μερικές πιο προσωπικές στιγμές στο νησί των Σποράδων.
Διαβάστε επίσης:
Πολίνα Πορίζκοβα: Δείχνει το σώμα της στα 60 της χωρίς φίλτρα – «Αυτή είμαι εγώ» (Photos)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.