Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τουλάχιστον 68 μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους μετά από ναυάγιο που σημειώθηκε στα ανοικτά των ακτών της Υεμένης, σύμφωνα με τον ΔιεθνήςΟργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ).
Παράλληλα, δεκάδες παραμένουν οι αγνοούμενοι, με τις έρευνες διάσωσης να είναι σε πλήρη εξέλιξη.
«Στο στάδιο αυτό, 68 άνθρωποι που επέβαιναν στο πλεούμενο έχουν χάσει τη ζωή τους, αλλά μόνο 12 από τους 157 επιβάτες κατέστη δυνατό να διασωθούν. Η τύχη των εξαφανισμένων παραμένει άγνωστη», δήλωσε ο Αμπντουσάτορ Εσόεφ, επικεφαλής της αποστολής του ΔΟΜ στην Υεμένη.
Προηγούμενος απολογισμός πηγών στις δυνάμεις ασφαλείας έκανε λόγο χθες, Κυριακή (3/8), για τουλάχιστον 27 νεκρούς.
Διαβάστε επίσης:
Δύο νεκροί σε σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας
Μεξικό: Επτά κρατούμενοι νεκροί σε εξέγερση σε φυλακή της Βερακρούς – 11 τραυματίες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.