search
ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 05:59
MENU CLOSE

Πάτρα: 59χρονος ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή «Βραχναίικα»

05.08.2025 09:28
ekav_asthenoforo
αρχείου Eurokinissi

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 59χρονος άνδρας το απόγευμα της Δευτέρας (3/8) από τη θαλάσσια περιοχή «Βραχναίικα» στην Πάτρα.

Ο 59χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Παναγιά η Βοήθεια», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας–νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Σύμφωνα με τα τοπικά site, ο 59χρονος άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν ο γνωστός στην τοπική κοινωνία φιλόλογος και ιεροψάλτης Στέφανος Σκαρπέλος.

Διαβάστε επίσης:

«Πράξη ζωής» από συνταξιούχο στην Κατερίνη: Έκανε δωρεά ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Πιερίας

Κομοτηνή: Αστυνομικός χαστούκισε (!) συνάδελφό του μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο

Εντυπωσιακό και σπάνιο θέαμα στην Ικαρία – Καταγράφηκαν φάλαινες φυσητήρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.09.2025 05:57