search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 02:35
MENU CLOSE

Ο Μαδούρο προσφέρει τώρα βοήθεια στον Τραμπ για την εξουδετέρωση του καρτέλ Τρεν δε Αράγκουα

26.09.2025 23:29
Βενεζουέλα: Συνέλαβαν Αμερικανούς της ασφάλειας του Τραμπ ενώ ετοίμαζαν πραξικόπημα - Media

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο προσέφερε τη βοήθειά του στην κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να καταδιώξει τους ηγέτες του καρτέλ Τρεν δε Αράγκουα, αφού οι ΗΠΑ ανέπτυξαν στρατιωτικές δυνάμεις στην Καραϊβική και εξαπέλυσαν πλήγματα εναντίον διακινητών ναρκωτικών.

Ο Μαδούρο έκανε αυτήν την πρόταση στις αρχές Σεπτεμβρίου στον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Γκρενέλ. Παράλληλα, του παρέδωσε μια επιστολή για τον Τραμπ με την οποία τον προέτρεψε να ξεκινήσουν απευθείας διάλογο, μετέδωσε το πρακτορείο Bloomberg, επικαλούμενο πηγές που έχουν γνώση του θέματος.

Διαβάστε επίσης:

Η ομιλία του Νετανιάχου στον ΟΗΕ ήταν «γεμάτη ψέματα», δηλώνει αξιωματούχος της Παλαιστινιακής Αρχής

Τα ονόματα των Έλον Μασκ, Στιβ Μπάνον, Μπιλ Γκέιτς και Πρίγκιπα Άντριου στα έγγραφα Έπσταϊν

WSJ: Aνοιχτός ο Τραμπ στην προμήθεια νέων όπλων μεγάλου βεληνεκούς στον Ζελένσκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.09.2025 02:03