search
ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 20:17
MENU CLOSE

«Δεν μου είπε ότι παρέσυρε τρία αυτοκίνητα και μάζεψε δέντρα και μάντρες» – Τι λέει ο αστυνομικός που μίλησε με τη συνεργάτιδα του Μπισμπίκη

30.09.2025 17:41
mpismpikis-34734

Στις 8 Οκτωβρίου θα γίνει το δικαστήριο σε βάρος του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη για το τροχαίο που προκάλεσε.  Σύμφωνα με ό,τι ορίζει ο νέος ΚΟΚ, θα του επιβληθεί πρόστιμο 1.200 ευρώ και θα του αφαιρέσουν το δίπλωμα οδήγησης για ένα μήνα. 

Περίπου 10 ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα, που προκάλεσε φθορές σε τρία οχήματα και σε μαντρότοιχο, συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη κάλεσε στο Α.Τ. Φιλοθέης, λέγοντας ότι ο γνωστός ηθοποιός ενεπλάκη σε τροχαίο.

«Με κάλεσε μια κυρία το Σάββατο γύρω στις 16:00 με 17:00, για να ενημερώσει για ένα τροχαίο. Μου είπε ότι είναι συνεργάτιδα του κυρίου Μπισμπίκη. Συγκεκριμένα, ότι ο κύριος Μπισμπίκης χτύπησε κατά το ξεπαρκάρισμα κάποιον και με ρώτησε ποια είναι η διαδικασία. Της εξήγησα ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είτε ειδοποιούμε το 100 για να έρθει περιπολικό να καταγράψει. “Όχι, μου λέει”, “ο κ. Μπισμπίκης βιαζόταν πολύ και έφυγε”. Ωραία της λέω, αν είναι μικρή η ζημιά, μπορείτε να πείτε στον κ. Μπισμπίκη να γυρίσει, να δει την πινακίδα του οχήματος που χτύπησε και να κάνει μια φιλική δήλωση. Να μιλήσει με τον ασφαλιστή του», είπε ο αστυνομικός που μίλησε με τη συνεργάτιδα του Βασίλη Μπισμπίκη. 

Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι η συνεργάτιδα του ηθοποιού, επιχείρησε να υποβαθμίσει τις ζημιές που προκάλεσε. «Εμένα η συνεργάτιδα του κ. Μπισμπίκη δεν μου είπε ποτέ ότι παρέσυρε τρία αυτοκίνητα και ότι μάζεψε δέντρα και μάντρες. Αυτά δεν μου τα είπε…Μου έδωσε να καταλάβω από τα δεδομένα που μου παρέθεσε τηλεφωνικώς ότι είχε ένα ατύχημα υλικών ζημιών, πλην όμως το ατύχημα δεν ήταν αυτό που διαπιστώθηκε ότι ήταν».

«Εγώ πίσω από το τηλέφωνο δεν μπορούσα να έχω γνώση του τι έγινε. Κι έτσι της είπα “ότι αν είναι μικρή η ζημιά, μπορείτε και να μη φωνάξετε περιπολικό. “Να γυρίσει ο κ, Μπισμπίκης” της λέω “να δει την πινακίδα του οχήματος που χτύπησε και να του κάνει φιλική δήλωση”. Σε καμία περίπτωση δεν μου είπε τα πραγματικά γεγονότα, ότι χτύπησε τρία αυτοκίνητα, ότι το ένα το έβγαλε ολική, ότι πήρε μάντρα μαζί του…», κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι ούτε ο αστυνομικός ανέφερε το τροχαίο στην Άμεση Δράση ούτε η συνεργάτιδα του ηθοποιού. 

Διαβάστε επίσης

Ένδεια ή σκοπιμότητα; Το γαϊτανάκι με τον Βασίλη Μπισμπίκη ως φερετζές της μιντιακής κατάπτωσης (videos)

Βασίλης Μπισμπίκης: «Πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος τουλάχιστον για έναν μήνα» λέει ο Υποδιευθυντής της Τροχαίας (Video)

Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν εγκατέλειψα, δεν κρύφτηκα, δεν άφησα κανέναν» – Αφέθηκε ελεύθερος, αναβλήθηκε για τις 8 Οκτωβρίου η δίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.09.2025 20:15