Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Και για τη συμμετοχή του στο νέο κύκλο του «Maestro» μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.
Ο ηθοποιός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του ως προς τις λεπτομέρειες του ρόλου του, επιβεβαίωσε ωστόσο την παρουσία του στη σειρά.
«Δεν μπορώ να πω τίποτα για τη σειρά. Το γεγονός ότι θα είμαι είναι ανακοινώσιμο. Το περίμενα πάρα πολύ καιρό», ανέφερε, αποκαλύπτοντας πως ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
«Όταν το πρωτοέγραψε, μου έλεγε “έχω έναν ρόλο για εσένα εξαιρετικό σε αυτό το σίριαλ, αλλά θα το παίξω εγώ”. Του λέω “μη με γλεντάς, γιατί μου το κάνεις αυτό”», αποκάλυψε με χιούμορ.
Διαβάστε επίσης:
Βασάλος για «επίθεση» Κατσαρίδη σε Παπίλα: «Γλείφει τον Λιάγκα για να έχει δουλειά του χρόνου»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.