Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σοβαρό επεισόδιο για το οποίο συνελήφθη ένας 21χρονος σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Λαγούτα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το cretalive, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν δύο άνδρες εισέβαλαν κρατώντας μαγκούρες σε σπίτι που διέμεναν αλλοδαποί και τους ξυλοκόπησαν.
Η επίθεση σημειώθηκε στο σπίτι ενός 37χρονου Ρουμάνου στο οποίο φιλοξενούσε δύο συμπατριώτες του, ηλικίας 18 και 17 ετών.
Οι δράστες επιτέθηκαν με γροθιές, κλωτσιές αλλά και με τις μαγκούρες, ενώ φέρονται να προκάλεσαν φθορές και σε αυτοκίνητο ενώ κατά την αποχώρησή τους, αφαίρεσαν δύο ελαιοραβδιστικές βέργες.
Μετά τη σχετική καταγγελία ξεκίνησαν οι έρευνες και το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας σε άλλο οικισμό, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 21χρονος Κρητικός, ως εμπλεκόμενος στην επίθεση, ενώ αναζητείται το δεύτερο άτομο, το οποίο δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.
Διαβάστε επίσης:
Amber Alert: Διπλή εξαφάνιση στον Κορυδαλλό, αγνοούνται δυο κοριτσάκια 5 και 9 ετών!
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.