Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (27/02) στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με μια 67χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της κατά την αποβίβασή της από το αεροσκάφος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤnews, η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες έφτασε με πτήση από την Κεφαλονιά στο αεροδρόμιο της Αττικής. Κατά τη διάρκεια της αποβίβασής της, με τον ειδικό αναβατήρα, η 67χρονη και ο συνοδός της έπεσαν από μικρό ύψος, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.
Της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το ασθενοφόρο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο. Η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Διαβάστε επίσης:
Παραμένει σε επιφυλακή ο Έβρος – Μικρή πτώση της στάθμης των υδάτων
Μητέρα νεκρού μηχανοδηγού: Το παιδί μου λοιδορήθηκε, ντρεπόμασταν να βγούμε έξω
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.