Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΚατά του Κώστα Ραπτόπουλου κινείται ο Ανδρέας Τετέι για αναληθείς πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος.
Ο Κώστας Ραπτόπουλος σε live που έκανε στα μέσα κοινωικής δικτύωσης υποστήριξε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριέλαβε τον Τετέι στον αγώνα με τη Γερμανία, επειδή ο άσος του Παναθηναϊκού ερωτοτροπούσε με Ουκρανή, που γνώρισε στο ξενοδοχείο.
«Τι έγινε ρε Τετέι κουράστηκες με την Ουκρανή στη Θεσσαλονίκη;», «Ο Τεττέι ακόμα ξαπλώνει με την Ουκρανή» και «Πιάσανε τον Τεττέι να κάνει κάτι με μία Ουκρανή στη ρεσεψιόν και τον απέκλεισε ο Γιοβάνοβιτς από την αποστολή», ήταν ορισμένα από τα σχόλια του δημοσιογράφου.
Ο Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό του Ανδρέα Τετέι.
Διαβάστε επίσης
Η Καλαμάτα «άλωσε» την Τούμπα με ηγέτη τον Βάργκας
Παναθηναϊκός κατά Αλγκουαθίλ: «Η αλαζονεία και το “οπαδιλίκι” δεν συνιστούν μαγκιά»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.