search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Ανατριχίλα: Η στιγμή που η καμικάζι ανατινάζεται στο Παρίσι (Video – Σκληρές εικόνες)

20.11.2015 06:31
Ανατριχίλα: Η στιγμή που η καμικάζι ανατινάζεται στο Παρίσι (Video - Σκληρές εικόνες) - Media

Δραματικές σκηνές είδαν το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που η γυναίκα καμικάζι ανατινάζεται στο διαμέρισμα στο Παρίσι.

 

Δραματικές σκηνές είδαν το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που η γυναίκα καμικάζι ανατινάζεται στο διαμέρισμα στο Παρίσι.

Η Daily Mail, δημοσιεύει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την στιγμή της έκρηξης, αναφέροντας ότι το κεφάλι της γυναίκας, εκτινάχθηκε έξω από το παράθυρο και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Το νέο βίντεο που παρουσίασε το αμερικανικό δίκτυο ABC, δείχνει την εξέλιξη των δραματικών γεγονότων της Τετάρτης. Στο βίντεο ακούγονται πυροβολισμοί από την αστυνομική επιχείρηση και καταγράφει τη στιγμή που η 26χρονη πυροδοτεί τα εκρηκτικά.

 

Το βίντεο κυκλοφόρησε, λίγες ώρες μετά το ηχητικό ντοκουμέντο από την επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια που μπαίνει στο διαμέρισμα και επίσης ακούγεται μία ισχυρή έκρηξη από την πυροδότηση των εκρηκτικών της καμικάζι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 07:50