search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:00
MENU CLOSE

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ειδομένη με προσαγωγές αλληλέγγυων στους πρόσφυγες

12.04.2016 12:46
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ειδομένη με προσαγωγές αλληλέγγυων στους πρόσφυγες - Media

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην Ειδομένη και την γύρω περιοχή, με στόχο Έλληνες και ξένους αλληλέγγυους στους πρόσφυγες που παρέμεναν στην περιοχή.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε 14 προσαγωγές στην γέφυρα του Αξιού, απ’ όπου περνούν αναγκαστικά όσοι εισέρχονται στη χώρα από την ΠΓΔΜ, καθώς κινούνται μέσα στο ελληνικό έδαφος προς τα σύνορα.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται 5 Γερμανοί, 2 Βρετανοί, 1 Ολλανδός, 1 Αυστριακός, 1 Πορτογάλος, 2 Σουηδοί και 2 Έλληνες. Όλοι τους δήλωσαν αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες, αλλά όχι εργαζόμενοι σε ΜΚΟ.

Εκτός των προσαγωγών οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός Γερμανού αλληλέγγυου με την κατηγορία της οπλοκατοχής, καθώς πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι. 

Οι αλληλέγγυοι βρέθηκαν στο στόχαστρο των αρχών μετά τα επεισόδια της Κυριακής στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, τα οποία αποδόθηκαν σε «παραπληροφόρηση» προερχόμενη από τους Έλληνες και ξένους που βρίσκονται στην περιοχή σε συμπαράσταση στους πρόσφυγες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:58