search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:13
MENU CLOSE

Μπαγκλαντές: Οι τζιχαντιστές τους βασάνισαν πριν τους σκοτώσουν (Videos)

02.07.2016 09:21
Μπαγκλαντές: Οι τζιχαντιστές τους βασάνισαν πριν τους σκοτώσουν (Videos) - Media

Τα 20 θύματα της επίθεσης σε εστιατόριο στη Ντάκα βασάνισαν οι έξι ένοπλοι τζιχαντιστές, σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Τα 20 θύματα της επίθεσης σε εστιατόριο στη Ντάκα βασάνισαν οι έξι ένοπλοι τζιχαντιστές, σύμφωνα με πληροφορίες.

Και τα 20 θύματα της επίθεσης σε εστιατόριο στην Ντάκα είναι ξένοι, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του στρατού του Μπανγκλαντές.

Ο συνταγματάρχης Ρασιντούλ Χάσαν δήλωσε πως δεν είναι ακόμη ακόμη σε θέση να επιβεβαιώσει τις εθνικότητες των θυμάτων, τα περισσότερα από τα οποία σκοτώθηκαν από αιχμηρά όπλα.

Στο μεταξύ, πηγή του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών έκανε σήμερα γνωστό πως άγνωστος αριθμός Ιταλών περιλαμβάνεται μεταξύ των ομήρων που σκοτώθηκαν στο εστιατόριο στην Ντάκα.

Οι ένοπλοι επιτέθηκαν χθες το βράδυ στο εστιατόριο φωνάζοντας “Ο Αλλάχ είναι ο πιο μεγάλος” και σκότωσαν 20 ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα σ’ αυτό πριν η αστυνομία εισβάλει σήμερα στο κτίριο και διασώσει 13 ομήρους, δήλωσαν αξιωματούχοι του Μπανγκλαντές.

Επτά Ιταλοί βρίσκονταν στο εστιατόριο όταν άρχισε η επίθεση, ανέφεραν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, Σουαράι Σούσμα, μεταξύ των 20 ξένων πολιτών είναι και ένα κορίτσι από την Ινδία.

Οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν πως ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται και ένας Αμερικανός πολίτης. Μάλιστα οι ΗΠΑ καταδίκασαν «με δριμύτητα τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση στην Ντάκα του Μπανγκλαντές», σχολίασε ο Τζος Ερνεστ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. 

Για επτά νεκρούς Ιάπωνες έκανε λόγο ο υπουργός Συντονισμού της Ιαπωνίας Γιοσιχίντε Σούγκα.

Το μήνυμα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών

Μήνυμα συμπαράστασης στο Μπανγκλαντές, την Ιταλία, την Ιαπωνία και όλες τις χώρες που έχασαν πολίτες στην τρομοκρατική επίθεση στην Ντάκα έστειλε σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών.

«Πενθούμε με όλες τις χώρες τα θύματα της επίθεσης» αναφέρει ανάρτηση του υπουργείου στο twitter και συμπληρώνει: «Είμαστε όλοι ενωμένοι ενάντια στην τρομοκρατία».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01