search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:34
MENU CLOSE

Ο Στ. Θεοδωράκης διέγραψε από την Κ.Ο. του Ποταμιού τον Ι. Φωτήλα

18.10.2016 13:06
Οργή ΕΣΑμΕΑ κατά Φωτήλα: Επιστολή στον Μητσοτάκη για τις δηλώσεις του βουλευτή - Media

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ενημέρωσε ότι ο βουλευτής Ιάσωνας Φωτήλας τίθεται εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρει: “Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος”.
 
Με την απόφαση του αυτή ο Σταύρος Θεοδωράκης πρόλαβε, όπως όλα δείχνουν, στην… στροφή τον Αχαιό, και μέχρι σήμερα βουλευτή του Ποταμιού.
 
Νωρίτερα την Τρίτη ο, ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Ιάσωνας Φωτήλας σε συνέντευξη του στα Παραπολιτικά 90,1 υποστήριξε ότι «προφανώς και είναι πολύ πιθανό να ανεξαρτητοποιηθώ σύντομα», κληθείς να απαντήσει αν τα όσα υποστηρίζει και οι θέσεις που διατυπώνει τον οδηγούν εκτός του Ποταμιού.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φωτήλας είχε διαφωνήσει με τη “γραμμή” του κόμματος περί συνεργασιών και είχε ταχθεί υπέρ της συνεργασίας με τη ΝΔ.
 
Οι θέσεις του κ. Φωτήλα είχαν προκαλέσει εκνευρισμό στην ηγεσία του Ποταμιού, η οποία έκανε λόγο ακόμα και για εξαγορές στελεχών, ενώ ο ίδιος ο κ. Φωτήλας είχε απαντήσει στο κόμμα με σκληρή γλώσσα.

Αβραμίδης: Το Ποτάμι δεν τρώει κουτόχορτο

Τις δηλώσεις για ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή, Ιάσονα Φωτήλα, σχολίασε ο  γραμματέας του Ποταμιού, Παντελής Αβραμίδης:

«Αγαπητέ Ιάσων,

Πράγματι το Ποτάμι είναι «ένα φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα». Δεν τρώει όμως κουτόχορτο. Όταν ένας βουλευτής μέλος μάλιστα του Πολιτικού Συμβουλίου την μια μέρα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υποστηρίζει ότι το Κίνημα πρέπει να βαδίσει ενωμένο χωρίς διαφοροποιήσεις και την άλλη μέρα αφού πρώτα συναντά συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, δηλώνει ότι «σκέφτομαι να πάω στην ΝΔ», τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Παντελής Αβραμίδης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:34