search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Τραγική ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της 17χρονης που την παρέσυρε τρένο στην Ημαθία

29.10.2016 09:31
Κακοκαιρία Μήδεια: Έκαναν 11 ώρες το Λάρισα – Αθήνα με το τραίνο  - Media

 

Νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στην Ημαθία. Το συμβάν διαδραματίστηκε τη νύχτα ανάμεσα σε Παλαιοχώρι και Αλεξάνδρεια. Μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε αναγνωριστεί η σορός της γυναίκας. Πάντως, οι Αρχές- που ερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα- περισυνέλεξαν από το σημείο προσωπικό έγγραφο το οποίο φέρεται ότι ανήκει σε 17χρονη.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Φλώρινα, ενώ οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη θανατηφόρα παράσυρση νεαρού ατόμου από αμαξοστοιχία στον ίδιο νόμο μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έχασε τη ζωή του ένας 17χρονος στο Πλατύ, όταν βρέθηκε στις σιδηροδρομικές ράγες με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα από διερχόμενο τρένο.

Το τραγικό περιστατικό όμως δείχνει να ανατρέπεται αφού σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το Alexandriamou.gr που επικαλείται το στενό περιβάλλον της 17χρονης: «διαπιστώθηκε μια τραγική ειρωνία που συνδέει  τα δύο τελευταία θύματα που διαμελίστηκαν στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή μεταξύ Σ.Σ. Αλεξάνδρειας και Σ.Σ. Πλατέος Ημαθίας.

Μετά την αναγνώριση των στοιχείων της νεαρής 17χρονης διαφαίνεται ότι η κοπέλα υπήρξε σύντροφος του άτυχου νεαρού που διαμελίστηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στην περιοχή της Κορυφής Ημαθίας. Το γεγονός συνέτριψε ψυχολογικά την κοπέλα η οποία οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα για να συναντήσει τον αγαπημένο της.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:25