search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Ποινική δίωξη στον 42χρονο, στέλεχος της Χ.Α., που συνελήφθη για την επίθεση στον φοιτητή – Βαριές κατηγορίες

01.04.2017 14:14
Ποινική δίωξη στον 42χρονο, στέλεχος της Χ.Α., που συνελήφθη για την επίθεση στον φοιτητή - Βαριές κατηγορίες - Media
 
Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας εναντίον του στελέχους της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη για την άγρια επίθεση σε βάρος φοιτητή στους Αμπελόκηπους χθες το απόγευμα.
 
Ο 42χρονος κατηγορούμενος, ιδιοκτήτης καφετέριας, φέρεται να είναι υπεύθυνος ασφαλείας των κεντρικών γραφείων του κόμματος και να είχε διατελέσει μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή.
 
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 42χρονος συνελήφθη μετά από μαρτυρίες ότι συμμετείχε στην ομάδα των χρυσαυγιτών που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν άγρια στο κεφάλι και στο σώμα τον 24χρονο φοιτητή ο οποίος νοσηλεύεται.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, οι δράστες μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι λιποθυμίας του θύματος, του αφαίρεσαν την τσάντα.
 
Σε βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παραπέμφθηκε ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59