search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:39
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος για μάσκες: Θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα και άκρως επικίνδυνες

14.09.2020 14:09
Για το Big Brother και τα κοινωνικά δικαιώματα το πρώτο δημόσιο σχόλιο του Ν. Ηλιόπουλου  - Media
 
Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με τον πλέον επίσημο τρόπο προκάλεσε το τσουνάμι καταγγελιών στα social media από γονείς και κηδεμόνες για τις ακατάλληλες μάσκες που δόθηκαν στα παιδιά τους κατά την έναρξη του σχολικού έτους.
 
Έτσι, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, με μια δηκτική δήλωση, υπογράμμισε ότι «οι μάσκες- κουκούλες που μοίρασε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στους μικρούς μαθητές για το άνοιγμα των σχολείων, όπως φαίνεται από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα και άκρως επικίνδυνες.
 
Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται το επιτελικό μπάχαλο του κ. Μητσοτάκη και της κ. Κεραμέως, εκτός εάν η υπουργός μας ενημερώσει ότι ο μέσος όρος των μασκών ήταν στο σωστό μέγεθος.
 
Οι παλινωδίες των κ.κ. Μητσοτάκη- Κεραμέως είναι αυτές που τροφοδοτούν τις επικίνδυνες συνομωσιολογικές θεωρίες. Τους καλούμε επιτέλους να σοβαρευτούν και να προχωρήσουν στην απαραίτητη προμήθεια κατάλληλων μασκών για όλους τους μαθητές».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35