search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:27
MENU CLOSE

Τρεις συλλήψεις Τούρκων υπηκόων στα Εξάρχεια

28.06.2014 06:40
Τρεις συλλήψεις Τούρκων υπηκόων στα Εξάρχεια - Media

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούνται τα τρία άτομα, υπήκοοι Τουρκίας, που συνελήφθησαν στη διάρκεια επιχείρησης της Ασφάλειας στην περιοχή των Εξαρχείων.

 
Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούνται τα τρία άτομα που συνελήφθησαν στη διάρκεια επιχείρησης της Ασφάλειας στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για δύο γυναίκες και έναν άνδρα, εις βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, εις βάρος της 48χρονης και του 40χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή εφετών Βορείου Αιγαίου, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. 

Σε βάρος της 24χρονης εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή εφετών Βορείου Αιγαίου, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και τα όπλα και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το vima.gr,  η έρευνα έγινε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και αφορά άτομα τουρκικής καταγωγής, πιθανόν στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση της οργάνωσης DHKP-C στη χώρα μας. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:22