search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Κούνδουρος, Λυρική και Χούρσογλου στον «Φλοίσβο»

06.03.2015 13:32
Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Κούνδουρο – Παρών και ο Πρωθυπουργός (Photos) - Media

Με το αφιέρωμα στον Νίκο Κούνδουρο, συνεχίζεται σήμερα  στον “Φλοίσβο” του Π. Φαλήρου, το 15νθήμερο φεστιβάλ ‘Σινιάλο από τον πολιτισμό”, της Εταιρείας για το Κτήριο της Όπερας και την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης “Μαρία Κάλλας”. Στις 7.30 , η πρόεδρος της Εταιρείας Βάσω Παπαντωνίου θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον σκηνοθέτη για την προσφορά του στην Τέχνη, ενώ ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Παύλος Κάγιος θα μιλήσει για το έργο του.

Με το αφιέρωμα στον Νίκο Κούνδουρο, συνεχίζεται σήμερα  στον “Φλοίσβο” του Π. Φαλήρου, το 15νθήμερο φεστιβάλ ‘Σινιάλο από τον πολιτισμό”, της Εταιρείας για το Κτήριο της Όπερας και την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης “Μαρία Κάλλας”. Στις 7.30 , η πρόεδρος της Εταιρείας Βάσω Παπαντωνίου θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον σκηνοθέτη για την προσφορά του στην Τέχνη, ενώ ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Παύλος Κάγιος θα μιλήσει για το έργο του.Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία του Κούνδουρου “Οι φωτογράφοι”.

Αύριο, Σάββατο, την ίδια ώρα, η Λυρική Σκηνή παρουσιάζει ένα γκαλά όπερας, με τουςΒασιλική Καραγιάννηυψίφωνο,Έλενα Κελεσίδη υψίφωνο, Γιάννη Χριστόπουλο τενόρο , Διονύση Σούρμπη βαρύτονο, Τάσο Αποστόλουβαθύφωνο.  Στο πιάνο η Σοφία Ταμβακοπούλου.

Τέλος, την Κυριακή έχει προγραμματιστεί το αφιέρωμα στον Περικλή Χούρσογλου. Τον σκηνοθέτη παρουσιάζει στο κοινό ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης μαζί με τον ηθοποιό και πρωταγωνιστή της ταινίας  Νίκο Γεωργάκη, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της βραβευμένης ταινίας “Λευτέρης Δημακόπουλος”..

Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:31