search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:20
MENU CLOSE

Επιστρέφει άμεσα η δημοτική αστυνομία

11.03.2015 15:23
Απίστευτη απάτη στα Χανιά: Παρίστανε τον αστυνομικό και απέσπασε 300 ευρώ από ηλικιωμένη - Media

Ρύθμιση για την άμεση επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας θα συμπεριλάβει  το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου για την επαναπρόσληψη των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων.

Ρύθμιση για την άμεση επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας θα συμπεριλάβει  το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο υπό κατάθεση σχέδιο νόμου για την επαναπρόσληψη των απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων, την αποκατάσταση όσων είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και άλλες διατάξεις εκδημοκρατισμού της δημόσιας διοίκησης.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ύστερα από εξέταση τεχνικών θεμάτων, που συνδέονται με την επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, αποφάσισε να ενσωματώσει την πρόβλεψη στο υπό προώθηση στη Βουλή σχέδιο νόμου.

Η ρύθμιση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα περιλαμβάνει την επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας και θα επιστρέψουν σε αυτήν όσοι, μετά τη διάλυσή της, μετακινήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι με σημερινή της ανακοίνωση, η ΚΕΔΕ προτείνει την επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας, ενώ το ίδιο είχε ζητήσει πριν λίγες ημέρες και ο δήμαρχος Αθήνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:19