search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Vodafone: Σημαντικές επενδύσεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη

19.03.2015 13:05
Η Vodafone Ελλάδας επενδύει σε νέες τεχνολογίες - Media

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους ηγέτες στο χώρο της κινητής επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο, με στρατηγική παρουσία στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της χώρας. 

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους ηγέτες στο χώρο της κινητής επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο, με στρατηγική παρουσία στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της χώρας. Πρωτοπορεί και παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες επικοινωνίας των καταναλωτών, ιδιωτών και επιχειρήσεων παρέχοντας καινοτόμα και υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες επικοινωνίας.

Η Vodafone οδηγεί τις εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες μέσα από επενδύσεις και σύγχρονες υποδομές

Η Vodafone, στη διάρκεια της εικοσαετούς παρουσίας της στην ελληνική αγορά, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επενδυτές στη χώρα με δέσμευση για τη δημιουργία σύγχρονων και τεχνολογικά ανεπτυγμένων υποδομών τηλεπικοινωνιών και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας. Στη διάρκεια λειτουργία της στη χώρα έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί επενδύσεις, οι οποίες ξεπερνούν τα 3 δισ. ευρώ συμβάλλοντας ενεργά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, των υποδομών και την ανάπτυξη της χώρας γενικότερα.

Ως αποτέλεσμα αυτών των επενδύσεων, διαθέτει σήμερα ένα πρωτοπόρο τεχνολογικά τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ποιότητα και υψηλές ταχύτητες mobile internet μέσα από το 3G και 4G δίκτυό της. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης του δικτύου της, σήμερα διαθέτει εμπορικά το 4G+ αγγίζοντας πρωτοφανείς ταχύτητες για τα ελληνικά δεδομένα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την πρωτοπορία της Vodafone στην καινοτομία και την τεχνολογία κινητής επικοινωνίας δημιουργώντας το πιο γρήγορο δίκτυο στη χώρα.

Vodafone και hellas online μαζί για ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας

Στο πλαίσιο των σημαντικών επενδύσεων στη χώρα, που από το 2008 αγγίζουν το ενάμιση δισεκατομμύριο ευρώ, εντάσσεται και η συμφωνία για την εξαγορά της hellas online, μια επένδυση που αγγίζει τα 300 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί μέρος του ευρύτερου επενδυτικού σχεδιασμού της εταιρείας να επιταχύνει τη στρατηγική της για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινητής και σταθερής επικοινωνίας και ευρυζωνικού internet.

Η Vodafone Ελλάδας  και η hellas online από κοινού παρέχουν στους συνδρομητές τους καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που αφενός δίνουν τη δυνατότητα σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, να καλύπτουν τις ανάγκες της επικοινωνίας τους με αξιόπιστο, ποιοτικό, τεχνολογικά εξελιγμένο και οικονομικό τρόπο και αφετέρου μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη και στην ανταγωνιστικότητα.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στον επαγγελματία και την επιχείρηση, στρατηγική της Vodafone είναι να στέκεται δίπλα τους αποτελώντας έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Η Vodafone σήμερα παρέχει τεχνολογικές λύσεις και συμβουλευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στο να γίνει κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματίας “Ready Business”, δηλαδή ικανοί να εξελίσσονται διαρκώς και να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς.  Δίνοντας έμφαση στην καλύτερη εξυπηρέτηση, η Vodafone παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους εταιρικούς της πελάτες να έχουν τον Προσωπικό  τους Σύμβουλο ο οποίος μπορεί να τους συμβουλεύει ώστε να αξιοποιούν τις λύσεις επικοινωνίας που τους ταιριάζουν καλύτερα με στόχο  να μειώνουν τα λειτουργικά τους κόστη και να ενισχύουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

Συμβολή στη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η Vodafone, από την έναρξη της λειτουργίας της, έχει στόχο να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις σημερινές προκλήσεις, παραμένοντας προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Η εταιρεία εφαρμόζει με συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο, ολοκληρωμένα προγράμματα, που αξιοποιούν την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας, σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

Παράλληλα, συνεχίζει να υλοποιεί πολυετή προγράμματα που δίνουν έμφαση στο παιδί, σε συνεργασία με έγκριτους φορείς και ιδρύματα, όπως είναι τα Παιδικά Χωριά SOS και η Κινητή Παιδιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:32