search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:59
MENU CLOSE

Νέο videoclip της Τζένιφερ Λόπεζ (Video)

23.03.2015 13:36
Νέο videoclip της Τζένιφερ Λόπεζ (Video)  - Media

H Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφόρησε το νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «Feel The Light» που γράφτηκε για την ταινία κινουμένων σχεδίων, «Home». 

H Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφόρησε το νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Feel The Light» δίνοντας για μια ακόμα φορά μια γερή δόση λάμψης. Το τραγούδι γράφτηκε για την ταινία κινουμένων σχεδίων, «Home» που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις αρχές Απριλίου. 

Εκτός από το σάουντρακ της ταινίας, η σέξι τραγουδίστρια δανείζει και την φωνή της σε χαρακτήρα που πρωταγωνιστεί στην παιδική κωμωδία της DreamWorks μαζί με την Ριάνα, τον Στιβ Μάρτιν και τον Τζιμ Πάρσον. Η υπόθεση του έργου αφηγείται την ιστορία ενός αξιαγάπητου και απροσάρμοστου πλάσματος από άλλο πλανήτη που έρχεται στη Γη για να σωθεί από έναν θανάσιμο εχθρό αλλά και για να καταλάβει τι σημαίνει «άνθρωπος». 

Δείτε το βιντεοκλίπ:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57